Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Distribusjon av film og lyd over nettet

 

Hvis du har svært dårlig tid og trenger det vi har digitalisert for deg levert MED-EN-GANG, kan Ja-Du' distribuere deg informasjon over nettet. Noe særlig raskere går det ikke!

 

Mer utfyllende....
......er programmene Dropbox og/eller Filemail to av mange måter å overføre filer på over nettet. Vi kan m.a.o. digitalisere dine gamle filmer og/eller kassetter i vårt studio, og så sende det digitale resultatet tilbake til deg gjennom din internett forbindelse, til din PC. Alt du trenger er f.eks. en e-post adresse, - hvis det haster skikkelig! Originalen må uansett returneres fysisk pr. post. Begrensningene i overføringen ligger ofte i linjekapasitet hos deg som mottaker, slik at hvis du ønsker å opprettholde en god kvalitet og det er noen timer med digitalt resultat, tar det nesten like lang tid å overføre over linje som å sende pr. post! - Og post er nok fremdeles rimeligere.....og enklere! Det er i tillegg noen utryggheter rundt spørsmålet om kvaliteten på det som sendes er lik den kvaliteten som motaes? - altså om filmene på noen måte forringes undervegs?! Ofte bunner spørsmålet ut i om det er noen vits i å konkurrere med dagens postfrakt, som bare tar en dag eller to! Ta gjerne kontakt med oss for en prat om temaet. Sjekk i tillegg dine  linje-preferanser på forhånd, før du ringer oss, så vi sammen kan gjøre våre vurderinger!

Uansett ønsker vi deg velkommen til å bruke tjenesten, - hvis det haster skikkelig....!

 

 

 

 

 

 

 

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved