Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Hva kjennetegner en seriøs aktør?

Jo, et ønske om å legge forholdene til rette for alle våre kunder. For det dreier seg jo til syvende og sist om å tilfredstille selv de mest vanskelige oppgaver, og sørge for at vi har det utstyr nettopp disse kundene har behov for. Så får det heller koste litt ekstra.

Selv mener vi at Ja-Du endelig har kommet opp på et akseptabelt utstyrsnivå. Over 150-produksjonsmaskiner gjennom 25-forskjellige båndformater, - 5-opperative filmrigger fordelt på 8- og 16mm "gate"-scannere/digitale scannere, og store lagringsbanker. Ja alt dette, i tillegg til digitale lysbilde-konvertere og raske computere vitner om at vi satser bredt. Her snakker vi altså ikke om å spesialisere vår markeds-tilnærming! Nei, vi kaster oss løpende ut i håpløse prosjekter som f.eks. å levere en digital kopi av en tape fra en 60-år gammel båndmaskin,  - til akkurat det formatet du ønsker deg. For det er det ikke mange i verden som klarer.

For du får det du trenger, og til den aller ypperste kvalitet. Eller til den kvalitet vi i fellesskap mener er god nok. For det gjelder jo å begrense størrelsen på datamengdene, - i hvert fall hvis overspillingen skal redigeres på i etterkant. Og med godt-nok har vi i alle våre snart 35-år fulgt det vi har lært om det svakeste leddet! Det heter seg jo det at ingenting blir bedre enn det svakeste leddet.......og det svakeste leddet er som oftest gårsdagens analoge kvaliteter. Når så det er sagt og belyst er det viktig å merke seg at kvalitet gjennom personlig oppfatning troner aller høyest. ,,Noen liker mora og noen liker dattera, - og noen liker faktisk begge to" heter det vel, - og det er vel noe vi har vist om hele tiden!!  :-)

For du får stort sett det du ønsker deg hos oss. Det er nettopp det som er fint med å velge en leverandør som satser bredt. Du slipper å gå til flere! For i stedet for å skumme fløten av markedet, og ta de lettvinne oppgavene tar vi tekniske oppgaver og utfordringer på alvor. Det er jo lett å digitalisere fra VHS, Video8, MiniDV og BetaMax, men prøv å overføre fra U-Matic High Band i NTSC, BetaCam SX, VCC, MMV og Philips VCR i flere formater. Det er det svært få som kan.  

Hva er så seriøsitet. Vi er vel kanskje tilbake til vårt motto om å levere litt mer enn forventet.  Det koster og er vanskelig, men gjennom vår stahet kan vi fremdeles levere deg det vi sammen måtte mene er det beste for deg. Så får det heller koste litt ekstra, hvis du absolutt må.....


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved