Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Samarbeid, gir store kundfordeler!

Fotohandlere i hele Norge har hele tiden hatt de beste forutsetning for å prate film og foto med felles kunder, så dette ble fra første stund Ja-Du sin andre-hånds tilnærming til markedet. Det sier seg selv at det er vanskelig å få øyekontakt med en kunde i Mo', når vi holder til en mil på utsiden av Asker i Akershus. Det er ikke slik at samtlige fotobutikker benytter seg av våre tjenester, men et sted rundt halvparten - eller vel så det - benytter- og/eller anbefaler oss til daglig. Og det er vi selvfølgelig svært glad for, og ydmyke til. Fotobutikkene har vært gjennom en stor omstilling de siste 20-årene, noe ikke alle har klart å takle. Så vidt vi kan bedømme må antallet butikker -, og for oss forhandlere ha gått ned med mer enn 60% over en periode på 10-år. Overgangen fra å være butikken som leverte alt(!), til å få direkte konkurranse fra forbrukerene på hjemmebane, har vært vanskelig. Dette er også noe av grunnen til at det å være lojal ofte har endt opp med spørsmålet om pris, og hvor billig vi kan levere. - Fordi konkuransen ofte har vært fokusert på beløp og langt mindre på  kvalitet. 

Det har hele tiden vært Ja-Du sin filosofi og benytte seg av forhandlere, og for det må vi betale en pris. Det koster rett og slett en slump penger å få andre til å jobbe sammen med oss, og noen ganger kan denne "ekstrakosten" være det som skulle til for at vi tapte bestillingen eller mistet ordren! Det er ikke sånn å forstå at vi har vært missfornøyd med ordningen, for selv om vi gjennom slike utfordringer har hatt noen frusterasjoner, har vi i langt større monn profitert på synergien. Noen ganger koster vi litt mer, fordi vi er litt flere,- men vi har vært her i 35-år og forventer og håper å være her i morgen også!

Ja-Du fikk en oppblomstring i 1995. Årsaken var overgangen til digitalteknikk og spenningen rundt ny lagring og nettverksteknologi. Siden den gang har flere av dagens eksisterende forhandlere vært trofaste til vårt firma og til våre produkter, selv om flere av dem  selv slet i motbakke og hadde konkurrenter som ofte solgte dårlig varer og tjenester på billigsalg.

Vi ønsker gjennom denne siden å rette en ekstra takk til de mange fotobutikker som har arbeidet sammen med oss, og som har betydd så mye for oss fra vår oppstart for 35-år siden. Det er vårt håp at dere fortsetter å være en del av vår hverdag, og at vi også i fortsettelsen kan være deres leverendør av Audio-Visuelle tjenester over hele Norge.

 

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved