Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Vi kan hjelpe deg med det meste..

 

Med noe i overkant av 150-produksjonsmaskiner kan vi løse de fleste problemstillinger

 

Fordi vi har satset bredt. Vi har rett og slett gjort våre investeringer på mange forskjellige plattformer, - for å kunne hjelpe de fleste. - Også de kundene som har spesielle utfordringer med vanskelige formater! 

I 2018 har vi levert overspillingstjenester i 35-år, inn imot samme bransje, og har forstått at det å selektere sin markedstilpasning - eller å levere produkter og tjenester av det som er enkelt - er uproblematisk! Utstyr vi alle kan få tak i er lette å håndtere, - de har teknikkere som kan bidra, og reservedeler som kan byttes! Og ikke minst til gunstige priser! Sært og gammelt utstyr derimot byr alltid på utfordringer. Hvis vi hadde valgt det enkle hadde det jo bare vært å svare nei, beklager", eller i verste fall bare nei, - hvis vi ble invitert til å løse vanskelige utfordringer. Vi kunne rett og slett gjort det lettvint for oss selv. 

Ikke bare er svært sære formater sære og ustabile som en følge av elde(!), - de var i tillegg svært sære, - ustabile og inkompatible den gangen de var nye! For et par generasjon siden! Det var på den tiden vi var opptatt av servo-hastigheter og sync, og hvor oppløsning i Megahertz var det vimålte oppløsning i.

Ja-Du' tok en avgjørelse rundt 2006, og avgjørelsen innebar bl.a. å bli en problemløser i faget. Vi ønsket, og trodde det var nødvendig for vårt omdømme, at vi kunne hjelpe til med det meste, - og i tillegg bidra som rettleder gjennom labyrinten av systemer og formater. Det var selvfølgelig denne avgjørelsen som var årsaken til at alt ble så mye større(!), og at vår interesse for bevaring av materiell både nasjonalt og privat ble vekket for alvor.

Vårt studio tar konvertering på alvor. Vi gjør så godt vi kan ovenfor de fleste, - synliggjør det som har ligget lagret på all-verdens "rare" formater, og bringer dine gamle filmer trygt over til dagens digitale nivåer. Du bestemmer selv hva slags "minnebank" du vil ha det til. DVD, Minnepinne og/eller Harddisk. Mac, PC, telefon eller nettbrett. Vi hjelper deg seffer'n.


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved