Tilbud på E-post
Kontakt Hans

Servicegaranti

Kunder etter 2004

Kontakt Axel
 


Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Hurtighet og leveringsform..

 

Den registrerte postpakken, eller pakke med sporing er vår favoritt!


Enten det er Norgespakken, Express over natt, eller Smartpost som benyttes så har de alle en ting felles, nemlig registrering. Pakken er registrert i postens sporingssystem, og kan derfor følges på "nettet".

Hvis vi ser på forsendelsesmønsteret i Ja-Du over de siste 30-år, har vi sendt og mottatt noe rundt 70.000 forsendelser gjennom Postens pakkesystem. Samtlige av disse pakker har kommet trygt frem til sin mottaker, uten noen gang å ha fått ødelagt innholdet. Vi kan derfor trygt anbefale denne formen for frakt. Rimeligere forsendelsesmetoder, fra samme leverandør, er mer usikre. Vi tenker da spesielt på A, B og C-post. Disse bør ikke benyttes hvis man er redd for å få innholdet skadet.

Du må beregne 2-3 dager en veg, eller i gjennomsnitt fra 7-9 dager fra du sender en pakke til oss til du får oppdraget tilbake. Vi bruker det samme forsendelsessystemet når vi returnerer, selv om vi lager en sikkerhetskopi av oppdraget for å skjerme originalen. Hvis intet annet er avtalt går pakken i oppkrav.

Som et alternativ til postpakken er et besøk i Ja-Du FilmStudio også populært, men vi ser helst at du ringer på forhånd for å avtale et tidspunkt. Ja-Du er jo et studio i ordets rette forstand, og produksjonen krever 100% av vår oppmerksomhet. Men hvis vi på forhånd vet at du kommer setter vi av den tiden som kreves.  - For vi ønsker jo at du skal føle deg trygg, ivaretatt og velkommen!

Referanser

Vi ringer deg

Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Mandag til torsdag fra 0830 – 1600 og fredag fra 0830 – 1500.
Post og pakkemottak frem til kl 1800 på hverdager
Mottak av oppdrag ut over ordinære tider, -ring for en avtale
Telefonkontakt samtlige dager frem til 2000
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved