Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Referansene er mange

 

Vi har flere ganger vært fristet til å gå i nå-må-vi-skryte-uhemmet-av-oss-selv fella(!), men synes det er mer seriøst å ha på oss den nedtonede og ydmyke hatten. Hvis vi holder rent tjenestesalg borte og kun konsentrerer oss om konvertering og/eller digitalisering, representert gjennom film, - dias, lyd og video, står disse for i gjennomsnitt 900-oppdrag pr. år. Hvert år i nesten 35-år. Vi sier nesten for det svingte jo litt. Vi er helt sikre på at en slik spisset virksomhet setter spor etter seg. I denne perioden har totalt 400-fotobutikker vært involvert som forhandlere av tjenester hos oss, sammen med kjente fotografer og/eller kunstnere i samme område. Hvis du lurer på om disse sporene er negative eller positive kan du ta kontakt med oss, og be om navnet på en profesjonell referent i nærheten av der du bor. Da vil du i så fall høre om vi duger. De har nok helt sikkert ingen grunn til å overdrive, og vil nok helt sikkert gi et nyansert bilde av sine opplevelser.

Ja-Du har eksistert i mange år og har gjennom sitt virke de siste 20-år gjennomført oppdrag for rundt 20.000 kunder. Vi kan kun telle på en hånd de gangene vi har opplevd seriøse kundeklager, og har selvfølgelig, når dette en sjelden gang har skjedd, behandlet denne type henvendelser med respekt. Det er jo "flaut" nok for kunden å klage, om man ikke på toppen av det hele skal bli dårlig behandlet!

Det sier seg selv at deler av virksomheten er så vidt komplisert at ting kan gå galt. Et lydspor er glemt i farten - en av platene var ikke avsluttet, - det manglet et opptak fra den ene videokassetten jeg fikk i retur, minnepinnen henter ikke alltid ut filene o.l. I  99,98 % av alle de oppdrag vi så langt har registrert, har kundene vært godt fornøyd med resultatet. Ja-Du har jo bygget sten for sten, og har gjennom sin totale eksistens opparbeidet seg en solid kundekrets. Ikke bare var de fornøyd med leveransen,  de snakket godt om oss i ettertid, - og anbefalte oss videre til andre. Dette vet vi med sikkerhet fordi mange av våre nye kunder skulle hilse fra...............  

Vi skriver kundekrets bevist og ikke referanseliste, og årsaken til det er at referanser er som kvalitet. Det er ingenting som er så lett som å skryte av seg selv og sin egen fortreffelighet! Det er heller ikke vanskelig å lage en liste over kunder som var fornøyd, og regne med som sikkert at de missfornøyde kundene ikke blir oppdaget. I hvert fall ikke hvis eksistensgrunnlaget for et firma er kort.

Det viktigste for oss i Ja-Du' har hele tiden vært at kunder og forhandlere gir oss gode skussmål og ønsker å anbefale oss videre. Det er m.a.o. ikke hva vi sier som avgjør vår evne til å levere, men hvordan markedet oppfatter vår seriøsitet over tid.  At den samlede opplevelsen rundt seriøsitet når opp til forventningene de hadde da de bestilte oppdraget.

Vårt motto om service finnes som en av fanene på fronten av vår hjemmeside. Servicegaranti. Den sier helt enkelt at God service er å levere litt mer enn forventet!

Kommer du til oss, eller bruker våre tjenester, kan vi garantere deg at du vil føle nettopp det!

Velkommen til oss som kunde og velkommen til å se vår utstilling i Ja-Du FilmStudio AS.


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved