Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Vi tok en kopi av dine filmer!
 

Hvis du har vært kunde hos oss etter sommeren 2003 har vi med stor sikkerhet en total kopi av de familiefilmene du fikk eller så et klipp av på Facebook eller Youtube. 

Ja-Du' gir deg muligheten til å hente frem en digital oppdatering med ny og forbedret kvalitet når du ønsker det.

 

Så hva kan vi tilby deg fra vårt digitale arkiv?

* Kopi av dine filmer til Harddisk/Minnepinne. Digitalt forbedret til avi/Mpeg4/andre format, for å kunne redigeres på PC

* Kopi av dine filmer til Harddisk/Minnepinne. Digitalt forbedret til mov/proRes/andre format, for å kunne redigeres på Mac

* Kopi av din film/-dine filmer til DVD-plate(-er)

* Ekstra kopier (kopier til familiemedlemmer?)

* Hjelp med å redigere 

* Gratis gjennomgang av annet filmmateriell, - råd på vegen! Prising.

* Telefonkontakt for utvidet informasjon....

 

Rundt 40.000 timer, eller i overkant av 11.500 oppdrag ligger lagret i vår digitale database fra 2003/-04 og frem til idag. , og hvis du ikke har foretatt en digitalisering og fremdeles sitter på gamle kassetter eller filmruller må du raskest mulig gjøre noe. For å sikre materialet for dine etterkommere. For det er på høy tid, og kanskje allerede for sent! Vårt arkiv og dine filmer er vårt bidrag til bevaringen av en liten bit av norsk hverdagsliv, gjennom en mer enn 100-år gammel filmhistorie. Vi snakker om 8- og 16mm film gjennom svært mange generasjoner, fra tidlig 1900-tall, - gjennom analoge videoformater på 70-80- og 90-tallet, og helt frem til dagens mange digitale formater. 

Dine filmer ble i sin tid lagret til et digitalt program, og gir oss som profesjonell aktør muligheten for en kvalitetsmessig oppgradering. Kanskje du ønsker å glede et familiemedlem med et mindre redigert utdrag, eller rett og slett sørge for at en onkel eller en tante -, - et barn eller et barnebarn, kan glede seg over et lite stykke familiehistorie. Enten sammen med deg i en spesiell sammenheng, eller rett og slett helt privat, som en gave fra deg til en du ønsker å glede litt ekstra.  Tenk bare på muligheten av å overraske med gamle minner i en konfirmasjon, - under en barnedåp, i et bryllup, på juleaften, - eller rett og slett å gi en kopi av noe du synes er viktig, - til en eller flere som er aller nærmest! 

Avgjørelsen, muligheten og overraskelsen er på denne måten din!

Hvis du ennå ikke har tatt skrittet med å få digitalisert alle dine gamle opptak kan dette være anledningen. Vi har teknologien, kapasiteten og seriøsiteten, og vil gjøre vårt ytterste for å ta vare på dine kjæreste minner. DU bestemmer selv hvordan du vil vise det frem! DVD-plate, CD-plate, Minnepinne eller Ekstern Harddisk. Vi velger det som passer deg best!

Ja-Du har eksistert siden 1983 og har i 35-år følt sine kunder på pulsen. Vi har erfart at familier med struktur lagrer viktige hendelser på papir eller film, mens andre kun lagrer opplevelsene i eget hode. For ettertiden, og for å fargelegge minnene, vil lagring til skjerm eller papir inkludere familien på en helt annen måte, enn kun som en fortelling formidlet gjennom tale fra eget hode!   

 

Men først vil du vel kanskje at vi skal sjekke hva vi har i vårt arkiv(!), - av det som gjelder din familie??

 

Klikk på den røde knappen i høyre side av skjermen
Fyll inn din informasjon og send - så ringer vi deg om resultatet.. 

 

 

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved