Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


  

Gamle lydopptak er hovedtyngden

 

Digitalisering av lydkassetter, lydbånd og gamle vinyl-plater skjer til CD eller *.fil. Du finner priser for dette i vår prisliste.

 

Mer utfyllende............
.........kan vi si at det mest "vanlige" er lydopptak fra 60-tallet, - på gamle lydruller. Såkalt spolebånd! Fortrinnsvis tatt opp på en gammel Tandberg. Det var rellativt vanlig på den tiden å plassere familien rundt et bord, og så legge en mikrofon på bordet. Et lydbrev ble det kalt, og det er ikke få slike opptak vi har brakt over til det digitalet mediet CD. Opptakene ble gjerne sendt til familiemedlemmer som var langt borte.

Ut over selve lydbåndet er det mange som ønsker å få lagt over gamle LP-plater de ikke finner i CD versjon, eller ordinære 4-spors kassetter, med opptak som de ofte selv har tatt. Vi har alle mulighetene i Ja-Du.

Alle lydopptak filtreres gjennom en lydmixer som gir oss muligheten for å fjerne støy og bakgrunnssus. Teknikken muliggjør i tillegg å legge på mer eller mindre bass og diskant, og øke eller minke volumet. Selvfølgelig inntil en grense, for hvis vi øker volumet for mye så drar vi med oss ekstra støy som ligger i forsterkningen!    

 

  5104912786 09f397671e z1.fw

 480x1.fw

 

8258581.fw

 

 

    

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved