Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Fjernredigering - et digitalt samarbeid

 

Etter at alt er digitalisert er det ofte slik at du ønsker en kort-versjon. En redigert versjon, som inneholder de scener du ønsker, - for en spesiell anledning! Du ønsker rett og slett og lage et minste-felles-multiplum, og det kan vi greie, - sammen! Du forteller oss rett og slett hvilke scener du ønsker, - fra og til, så klipper vi det hele sammen for deg!

 

Mer utfyllende............
.... er det du som bestemmer rekkefølgen på klippene og vi som redigerer etter dine instruksjoner. Vi kaller det for et digitalt samarbeid, hvor du er den viktigste av aktørene!

For å ta det første først!
Hvis du ikke helt kjenner innholdet på dine kassetter eller filmer, men allikevel velger å sender dem til digitalisering, kan du i ettertid oppleve at scenene blir presentert uten riktig rekkefølge. Det starter gjerne med konfirmasjonen og avslutter 15 fantastiske filmår etter med barnedåpen! Det blir jo litt feil, - og er heller ikke så morsomt å se på. Men fortvil ikke! For selv om vi har fjernet muligheten for å ha kunder i studio, skal vi kunne samarbeide bra via post eller internett.

I gamledager kalte vi det klipp og lim! I dag kaller vi det digital fjernredigering
Du mottar den ferdig konverterte filmen, men er missfornøyd med rekkefølgen. I tillegg er det personer du ikke ønsker skal være med, - opptak som er alt for lange, eller episoder du heller vil ha på en annen plate. Du ønsker rett og slett å stokke om på flere ting!

Fjernredigering er slik det ligger i ordet å redigere på avstand. Måten vi gjør dette på er at vi enten lager en ekstra kopi av filmene, med et telleverk midt i bildet, eller at du benytter telleverket som er på din DVD-avspiller/fil-avspiller og noterer til og fra! Hvert enkelt bilde i dine filmer har sin unike tallkode eller referanse, som i etterkant setter oss i stand til å hente ut scener med stor nøyaktighet. Du noterer m.a.o. fortløpende på en liste de scener du ønsker å beholde , - rekkefølgen på dem, og hvor de skal starte og hvor de skal slutte. Etter vi har mottat listen fra deg, klipper vi det sammen, slik du har satt det opp. Vi har nemlig spart på en identisk kopi av filmene, hos oss, som setter oss i stand til å følge dine klippreferanser.

Vi håper det høres enkelt ut, for det er enkelt!

Hvis det er en stund siden du har vært hos oss, men allikevel etter 2004, så kan det hende at vi finner dine opptak i vår backup. Så kan vi starte direkte å hjelpe deg. Ja-Du' lager nemlig digitale sikkerhetskopier av alt vi gjør for våre kunder.

Velkommen til å ta kontakt, - for et digitalt samarbeid  :-)

 

 Redigering 1

 Redigering 2

         

         Priser fjernred

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved