Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Mangler du utstyr for å se gjennom.?

 

Vi kan leie deg en 8 mm filmmaskin, eller som vi ofte sier......hvis du er kunde skal du jaggu'mei få låne en. Når det gjelder video blir det litt verre, - for det finnes jo så mange formater og mange er så vanskelige å koble...

 

Informasjonen som ligger på gammel film er ofte umerket, -ubeskrevet og/eller unummerert, og ser først dagens lys gjennom et generasjonsskifte og/eller opprydding i kjeller eller på loft. Familien vet at det ble filmet, men husker sjeldent anledningen eller tidspunktet. De vet rett og slett ikke helt hva filmene inneholdt. Mange har den gamle filmfremviseren fremdeles, og et eller annen hvitt lerret å projisere filmen på, men fremviseren går ikke rundt, - har en pære det bare ryker av eller har en maskin som tar sikringene i huset! Kort sagt er filmutstyret for gammelt, - selv om kanskje filmmateriellet fremdeles er av førsteklasses kvalitet. I slike tilfeller er det viktig å merke seg at en gammel filmmaskin lett kan ødelegge minnene, og at det kanskje lønner seg å leie seg noe som virker.

To ting er viktig for et godt overspilt resultat. Overspillingsutstyret må være førsteklasses, og rekkefølgen så riktig som mulig. For det kan jo hende at det ikke blir aktuelt å redigere bort noe i ettertid. 

At det digitaliserte resultatet m.a.o. ble akkurat slik fotografen ville at det skulle se ut på lerretet!  

Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om kvaliteten på den gamle filmmaskinen, og spør om å få reservert noe av vårt utleieutstyr.

 

 

Tumb 16 mm PNG

 Tumb utleie PNG  Tumb D8 PNG

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved